Samen steunen we Australië!

Samen steunen we Australië!
Het is vast niemand ontgaan: Australië wordt geteisterd door heftige bosbranden. In het land is de noodsituatie uitgeroepen. We hopen dat onze Australische spelers en hun families een veilig heenkomen hebben weten te vinden, en willen samen met jullie, onze community, hulp bieden in de vorm van een donatie.

Daarom heeft GamePoint een speciale promotie aangezet, waarbij jij niet alleen een aantrekkelijke korting op Munten krijgt, maar waarvan ook 2 Euro naar het Australische Rode Kruis gaat. Bij aankoop van de promotie krijg je een speciale Australië badge en een Bingo dabber om zo te laten zien dat wat er in Australië gebeurd jou aan het hart gaat. 

Samen steunen we het Rode Kruis en dragen we een steentje bij om de mensen in Australië op te vangen. Onze gedachten gaan uit naar Australië en al onze Australische spelers.

Wil jij de getroffenen van de bosbranden in Australië helpen? Maak dan gebruik van onze speciale actie, waardeer op en steun hiermee direct het Rode Kruis.

STEUN AUSTRALIË!

koffieleut22 -
Goeie aktie hoop dat vele hier aan mee willen doen
MarcianoGP -
Dankje koffieleut22!
Joaquin_Phoenix -
pintadora1 -
anjaprijs -
Super actie, alleen heb ik 2x 10 betaald en maar voor 1x de munten gekregen
MarcianoGP -
Hi anjaprijs, dankjewel voor je support!
Ik zie in het systeem maar 1 betaling staan, controleer even je bankrekening, mocht er twee keer een betaling af zijn, neem dan even contact op met de helpdesk, dan kijken zij direct even mee. We raden in dat geval ook altijd aan om contact op te nemen met je bank.
Pretletter1965 - 10 January, 2020 2:52 PM
heb het gedaan maar hoe krijg je je badge?
MarcianoGP -
Hoi Pretletter1965,
Bedankt voor je steun! De badge is voor nu helaas alleen beschikbaar in de oudere versies van onze spellen. We werken eraan om deze ook te laten werken in de nieuwe versies. Je kunt de badge bijvoorbeeld instellen als je naar RoyalDice gaat. Mocht je meer hulp nodig hebben met de badge, neem dan gerust even contact op met de helpdesk.
MarieH29 -
6700 voor 10 euro( Svip), hoe is dat 90% meer munten? Zou toch 8290 moeten zijn? Zelfs op facebook is het meer( 7400 voor 10). Wordt het nog aangepast?
Mister_Solo -
Je koopt met deze actie munten ter waarde van 8 euro,de andere 2 euro gaat naar het Rode Kruis,dus 6700 munten is als svip juist
MarieH29 -
Solo, aardig van je dat je antwoord geeft, maar ik lees het liever van een medewerker. Jouw antwoord verklaart namelijk niet waarom het verschil in het aantal munten bij aankoop via de app( 7400, wat precies overeenkomt met aankoop van munten voor 10 euro-3900 PLUS 90% extra) of via de site zelf. Je koopt bij beide munten voor 10 euro, en niet bij de een voor 10 en bij de ander voor 8.
HennyF8 -
Je hebt helemaal gelijk MarieH29.
Chi_HuaHua -
mooie actie heb gelijk de koala als profiel foto (dus gepikt ) ingesteld en ty voor de dabber vindt hem super
en laten we met zijn allen hopen en bidden dat er Regen komt daar en meer ellende mens en dier bespaard blijft
GPMartijn - 12 January, 2020 8:44 PM
Dankjewel Chi_HuaHua! Dat hopen we allemaal!
HollandseMelkoe -
De link reageert niet en net zag ik hem en nu is die weg
Vreemd kan iemand me zeggen waarom ik hem niet kan vinden
GPMartijn - 12 January, 2020 8:46 PM
Beste HollandseMelkoe, de actie liep tot zaterdag 11 januari 12:00. Vandaar dat de link niet meer reageerde!